ගොඩාක් දෙනෙක් කරවිල වලට අකමැති මේ “තිත්තයි” කියලා කියන කතාවම නිසා වෙන්න ඇති. ඇත්තටම “තිත්තයි” කියලා හිතාගෙන අපි කරවිල කනකොට කොහොමත් තියෙන තිත්ත රසට වැඩිය තිත්තක් දැනෙනවා තමයි.
කරියට පිසුවත්, තෙළට සිඳුවා ගත්තත්, සලාදයකට ගත්තත් කරවිල පුදුමාකාර රසයි. ඒ තිත්ත රසය වුණත් දිවට මිහිරක් ද ගෙන එයි. මේ කියන්න යන්නේ නම් කරවිල පිසින හැටි ගැන නොවේ. ඇතැමුන් තිත්තයි කියා ඉවත දමන කරවිලවල ගුණය ඒ අය නොදන්න වග නිසැකයි. මේ වීඩියෝ එක බැලුවට පස්සේ ඖෂධීය ගුණයෙන් වඩාත් පොහොසත් කරවිල ආයුර්වේද වෛද්ය ශාස්ත්රයට අනුව කෙතරම් වැදගත්ද කියා ඔබටම වැටහේවි.
$ads={2}